Mesterlift Kft

Home lift

Home liftek, azaz magánházakba tervezett személyemelők.

A személyemelő a megfelelő méretű fülke és ajtó kivitelezése esetén kerekesszékkel is használható, ezáltal akadálymentesítésre is alkalmas.

Az általunk telepített home liftek a Megrendelők igényinek megfelelően kerülnek kialakításra. Választható fülke burkolat, mennyezet minta és szín, fülke padlózat, ajtók esztétikai kialakítása, stb.

Alkalmazásuk beltéren is kültéren egyaránt lehetséges.

Telepítésük felvonóaknába lehetséges, mely épített (falazott) vagy acél toronyszerkezet kivitelű.

Energiafogyasztásuk rendkívül alacsony, tápellátásuk 230 V.

Az ajtók működése lehetséges félautomata és automata kivitelben is.

Az általunk forgalmazott home liftek nagy előnye, hogy csupán csak 13 cm akna süllyeszték*  szükséges.
*A legalsó emelet padlószintje és a felvonóakna alja közti függőleges távolság.

Cimkék

home lift; homlift; homelift; házi lift; felvonó; lift; lift családi házba, személyemelő; emelőgép; emelőberendezés; személyeket szállító emelőgép

Otthoni vagy személyi liftek (home liftek) használatának számos előnye lehet, amelyek kényelmet, biztonságot és akadálymentességet biztosítanak. Az előnyök közé tartozhatnak:

  1. Kényelem: Liftek segítségével könnyedén és gyorsan mozoghatunk különböző emeletek között. Ez különösen kényelmes lehet, ha valaki sérült, vagy nehezen mozog.

  2. Akadálymentesség: A home liftek hozzájárulhatnak az otthonok vagy épületek akadálymentességéhez, lehetővé téve a kerekesszékkel közlekedők számára a könnyebb emelkedést és süllyedést.

  3. Függetlenség: Idősebb vagy mozgásukban korlátozott emberek esetében a liftek növelhetik a függetlenséget, mivel lehetővé teszik számukra, hogy önállóan mozogjanak az otthonukban vagy egyéb épületben.

  4. Biztonság: Modern liftek biztonsági funkciókkal vannak felszerelve, például vészfékkel és kijelzőkkel, amelyek segítik a biztonságos használatot.

  5. Ingatlan értékének növelése: Egy otthoni lift hozzáadhat értéket az ingatlannak. Egyes vásárlók kifejezetten keresik az olyan ingatlanokat, amelyekben könnyen elérhetők a különböző szintek.

  6. Szociális kapcsolatok: A liftek használata megkönnyíti az emberek közötti interakciót és kommunikációt, különösen nagyobb házak vagy többszintes épületek esetén.

  7. Tárgyak szállítása: A lift segítségével könnyebb lehet a nehezebb tárgyak szállítása a különböző szintek között, különösen olyan házakban, ahol nincs könnyű hozzáférés a lépcsőn keresztül.

  8. Területi hatékonyság: Az otthoni liftek lehetővé teszik a területi hatékonyság növelését, mivel a különböző funkciókat és szobákat könnyen elérhetik a lakók.