Mesterlift Kft

Szervíz

Felvonók karbantartását a gyártó által kiadott karbantartási utasításoknak megfelelően végezzük, megrendelőink igényeit figyelembe véve, akár előre egyeztetett időpontban. Az általunk üzemeltetett felvonóról nyilvántartást vezetünk, melyben rögzítjük a hibabejelentéseket és az elvégzett egyéb javításokat, így azok a későbbiekben bármikor visszakereshetőek. A karbantartás elvégzését követően a szerelő munkalapot állít ki, melynek 1 példányát a számlához csatoljuk.

Szakmai tapasztalatunk és meggyőződésünk, hogy a megfelelően szervezett és végzett rendszeres karbantartás a felvonó élettartamát több mint 50%-kal megnöveli.

A felvonón bekövetkező üzemzavarok elhárítására az év minden napján 7:00 és 19:00 óra között készenléti ügyeletet tartunk. Ezen időszakban a bejelentett hiba elhárítását 2-3 órán belül megkezdjük. A felvonók átalánydíjas karbantartását és javítását elsősorban Pécsett és a Dél-Dunántúli régióban, valamint Budapesten és környékén a Budapesten működő társvállalkozás közreműködésével végezzük el.

Szakműhelyünkben megfelelő alapkeretre felszerelve szereljük szét az elhasználódott hajtóművet. A felújítás során, a működtető elempárokat (csigatengely és csigakerék), valamint minden olyan golyós és sikló csapágyat kicserélünk, melyek a főtengelynél, ill. a csigatengelynél találhatók. Elvégezzük a műszeres beállítást és a szükséges próbajáratásokat. A munkálatokról javítási munkalap készül, melyen a bemérések eredményei is dokumentálva vannak. A felújított hajtóműveket a helyszínre szállítva daruval emeljük be az épületek tetején lévő gépházakba. Bizonyos esetekben a függesztő kötelek is cserére kerülnek.

Alkatrészraktárunk rendelkezik ezen hajtóművek felújításához a szükséges fő darabokkal. Vállaljuk a hajtómű elempárok (csigatengely, csigakerék), főtengely, bi-metál csapágyak, hajtótárcsa, terelőtárcsa, fékszerkezet, kuplungszerkezet cseréjét és javítását. Szakműhelyünk rendelkezik a szükséges célszerszámokkal és eszközökkel, a hajtótárcsa helyszíni cseréjére.

Vállaljuk EVIG (magyar) és SCHINDLER KDLF típusú kétsebességes felvonómotor csapágyak cseréjét, forgórész javítását, kalitka cserével, illetve a zárlatos motorok tekercselését.

Megrendelésre, vállaljuk az elhasználódott hajtótárcsák és a függesztő kötelek cseréit. A kötélcseréknél jó minőségű, DRAKO gyártmányú (német) speciális felvonóköteleket alkalmazzuk.

A hidraulikus rendszerű felvonóknál vállaljuk, a meghajtás szerepét végző tápegységnek nevezett, olajjal feltöltött meghajtó egységben lévő meghibásodott elemek javításait és cseréit (úgy mint útváltó szelepek, nagynyomású csővezeték, hidraulikus szivattyú, speciális olajban működő elektromotor).

A nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdának köszönhetően, vállalkozunk egyéb más gyártmányú meghibásodott meghajtó egységek, vagy azok részegységeinek javítására. Partnereink között komoly fémmegmunkáló műhelyek vannak, mely műhelyek elkészítik az egyedi igények szerinti különleges gépelemeket, alkatrészeket.

Kérjen árajánlatot!