Mesterlift Kft.
 

Felvonók

 

Karbantartás

+36 72 516 935, +36 72 516 936
mesterlift@t-online.hu
Kezdőlap
»
Felvonók
»
 Karbantartás

Karbantartás

„Felvonók és emelőgépek időszakos karbantartása”
Liftszerviz - karbantartás: Felvonók karbantartását a gyártó által kiadott karbantartási utasításoknak megfelelően végezzük, megrendelőink igényeit figyelembe véve, akár előre egyeztetett időpontban. Az általunk üzemeltetett felvonóról nyilvántartást vezetünk, melyben rögzítjük a hibabejelentéseket és az elvégzett egyéb javításokat, így azok a későbbiekben bármikor visszakereshetőek. A karbantartás elvégzését követően a szerelő munkalapot állít ki, melynek 1 példányát a számlához csatoljuk.

Szakmai tapasztalatunk és meggyőződésünk, hogy a megfelelően szervezett és végzett rendszeres karbantartás a felvonó élettartamát több mint 50%-kal megnöveli.

Hibaelhárítás - javítás - készenléti ügyelet: A felvonón bekövetkező üzemzavarok elhárítására az év minden napján 7:00 és 19:00 óra között készenléti ügyeletet tartunk. Ezen időszakban a bejelentett hiba elhárítását 2-3 órán belül megkezdjük. A felvonók átalánydíjas karbantartását és javítását elsősorban Pécsett és a Dél-Dunántúli régióban, valamint Budapesten és környékén a Budapesten működő társvállalkozás közreműködésével végezzük el.
Büszkék vagyunk a munkánkra, és hiszünk benne, hogy csak a tartós és jó megoldásban szabad gondolkodni.
Amennyiben Ön ilyen vállalkozást keres, jó helyen jár!
A kivitelezés minőségét és az ehhez kapcsolódó elvárásait már elég régóta legalább olyan fontosnak tekintjük, mint a forgalmazott termékeink magas minőségét!