Mesterlift Kft.
 

Felvonók

 

Felvonó javítás

+36 72 516 935, +36 72 516 936
mesterlift@t-online.hu
Kezdőlap
»
Felvonók
»
 Felvonó javítás

Felvonó javítás

„Hajtóművek felújítása, hajtótárcsa- és kötélcsere”
HAFE TÍPUSÚ HAJTÓMŰVEK FELÚJÍTÁSA:
Szakműhelyünkben megfelelő alapkeretre felszerelve szereljük szét az elhasználódott hajtóművet. A felújítás során, a működtető elempárokat (csigatengely és csigakerék), valamint minden olyan golyós és sikló csapágyat kicserélünk, melyek a főtengelynél, ill. a csigatengelynél találhatók. Elvégezzük a műszeres beállítást és a szükséges próbajáratásokat. A munkálatokról javítási munkalap készül, melyen a bemérések eredményei is dokumentálva vannak. A felújított hajtóműveket a helyszínre szállítva daruval emeljük be az épületek tetején lévő gépházakba. Bizonyos esetekben a függesztő kötelek is cserére kerülnek.

SCHINDLER, WR54 TÍPUSÚ HAJTÓMŰVEK FELÚJÍTÁSA:
Alkatrészraktárunk rendelkezik ezen hajtóművek felújításához a szükséges fő darabokkal. Vállaljuk a hajtómű elempárok (csigatengely, csigakerék), főtengely, bi-metál csapágyak, hajtótárcsa, terelőtárcsa, fékszerkezet, kuplungszerkezet cseréjét és javítását. Szakműhelyünk rendelkezik a szükséges célszerszámokkal és eszközökkel, a hajtótárcsa helyszíni cseréjére.

FELVONÓ MOTOROK JAVÍTÁSA FELÚJÍTÁSA:
Vállaljuk EVIG (magyar) és SCHINDLER KDLF típusú kétsebességes felvonómotor csapágyak cseréjét, forgórész javítását, kalitka cserével, illetve a zárlatos motorok tekercselését.

HAJTÓTÁRCSA ÉS KÖTÉLCSERE:
Megrendelésre, vállaljuk az elhasználódott hajtótárcsák és a függesztő kötelek cseréit. A kötélcseréknél jó minőségű, DRAKO gyártmányú (német) speciális felvonóköteleket alkalmazzuk.

HIDRAULIKUS TÁPEGYSÉG ÉS SZIVATTYÚ:
A hidraulikus rendszerű felvonóknál vállaljuk, a meghajtás szerepét végző tápegységnek nevezett, olajjal feltöltött meghajtó egységben lévő meghibásodott elemek javításait és cseréit (úgy mint útváltó szelepek, nagynyomású csővezeték, hidraulikus szivattyú, speciális olajban működő elektromotor).

EGYÉB EMELŐ GÉPEK MEGHAJTÁSAI-HAJTÓMŰVEI:
A nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdának köszönhetően, vállalkozunk egyéb más gyártmányú meghibásodott meghajtó egységek, vagy azok részegységeinek javítására. Partnereink között komoly fémmegmunkáló műhelyek vannak, mely műhelyek elkészítik az egyedi igények szerinti különleges gépelemeket, alkatrészeket.
Büszkék vagyunk a munkánkra, és hiszünk benne, hogy csak a tartós és jó megoldásban szabad gondolkodni.
Amennyiben Ön ilyen vállalkozást keres, jó helyen jár!
A kivitelezés minőségét és az ehhez kapcsolódó elvárásait már elég régóta legalább olyan fontosnak tekintjük, mint a forgalmazott termékeink magas minőségét!